שלשול 8ימים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

03/07/2014 | 14:47 | מאת: מירי

חזרתי מטיול בגיאורגיה וביום האחרון קיבלתי שלשול,הייתי אצל הרופא פעמיים פעם לא קיבלתי טיפול ובפעם השניה קיבלתי כדורים שמפסיקים את השלשול האם בריא להשתמש המצב עדיין קשה כל שתית מים או אכילת מרק עם אורז יש כאב בטן ושלשול לפי בדיקת צואה אין לי פרזיטים.

ממליץ על בדיקת צואה לפרזיטים - 3 דגימות שונות בדיקת צואה לחיידקים במידה ואין ממצא בצואה לנסות פלג'יל 500 מ"ג 3 פעמים ביום לשבוע מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים