יפן ואדמת- שאלה........

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

22/08/2019 | 10:25 | מאת: ננ

שלום, אני בת 29 ומתכננת לנסות להיכנס להריון בקרוב. בילדותי עברתי את שני חיסוני MMR כמו שנדרש. ביצעתי בדיקות לקראת ההריון ויצא שאין לי רמת נוגדנים מספיקה לאדמת (רמה של 5.50) למרות החיסון בילדות. אני נוסעת בקרוב ליפן ושמעתי שבעבר היתה התפרצות אדמת ולכן רציתי לדעת האם עדיין יש התפרצות? אני מאוד חוששת מכיוון שיש סתירה בין המלצות של רופאים שונים מבחינת הצורך להתחסן שוב ל-MMR- הבנתי שעל פי הנחיית משרד הבריאות שני חיסונים מספיקים ואני מחוסנת, ואילו רופאים אחרים אומרים להתחסן (ואז לא ברור כמה זמן אמורים לחכות עד כניסה להריון). תודה.

שאלי מה הגניקולוג שלך ממליץ וקבלי את עצתו חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

26/08/2019 | 08:57 | מאת: ננ

............................

מנהל פורום רפואת מטיילים