חיסונים ותרופות לאוס

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

26/04/2019 | 10:23 | מאת: מלכה

שלום דוקטור, אנחנו זוג בני 70 מתכננים לצאת בחודש אוגוסט, לטיול מאורגן בלאוס למשך שבועיים.(מתוכם יומיים בבנגקוק) 1.אילו חיסונים דרושים לנו? 2. האם צריכים תרופה נגד מלריה? אם כן , איזו? 3. האם כדאי לקחת חיסון נגד חצבת, ליתר ביטחון? המסלול שלנו: א.בנגקוק ב. טיסהלפקסי (Pakse) בדרום לאוס. ממנה נסיעה דרומה לעיירה צ נטוס ללאונג פראנבג Luang Prabang).. ממנה נסיעה דרומה לעיירה צ'מפסק (Champasak). אזור ארבעת אלפיים האיים,. רמת בולוון, יציאה לסיורים בבריכות ובכפרים. תודה רבה מראש על תשובותייך.

1. אתם צריכים חיסונים, תרופות למלריה, תרופות למקרה של שילשולים 2. אתם לא צריכים חיסון לחצבת 3. פנו למרפאת מטיילים קרובה לאזור מגוריכם מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים