חשש מהידבקות בדנגי בנפאל

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

22/11/2018 | 07:45 | מאת: גל

היי, טיילתי בנפאל באזור האנפורנה והבאגנס. חטפתי חום גבוה וחולשה למשך כשבועיים. האם יש חשש שנדבקתי בדנגי? האם יש אפשרות לבדוק זאת (למשל בדיקת דם)? אני טסה להודו וחוששת מהידבקות שניונית. תודה, גל

דנגה היא מחלה שמועברת בעקיצת יתוש בגבהים מעל 2000 מטר אין יתושים לכן סבירות לקדחת דנגי לא גבוהה יש מחלות אחרות כמו טיפוס הבטן. ממליץ להיבדק על ידי רופא באזור שבו אתה נמצא מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים