טיסה לסנגל ומגע עם תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/11/2018 | 14:38 | מאת: סיון

שלום רב אני ובן זוגי עומדים בע"ה להיות הורים לילד בהליך פונדקאות בחו"ל. בן זוגי מתכנן לטוס לסנגל שבאפריקה לנסיעת עסקים ויומיים לאחר שובו להגיע ללידת בנינו בטביליסי. מכיוון שראתי שבסנגל יש חשש זיקה ומלריה רציתי לדעת מהם אמצעי ההגנה שעליו להשתמש (מתוכנן כרגע לקחת מלרון ודוחה יתושים..) והאם יש חשש כלשהו ממגע שלו עם תינוק בן יומו לאחר שובו משם. תודה רבה!

מלריה וזיקה מועברות על ידי יתושים. אין חשש מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים