חשש למלריה בצפון ויאטנם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

03/11/2018 | 10:54 | מאת: יובל בר און

היי, אני וזוגתי מטיילים בצפון ויאטנם (הא ג'יאנג). הסתובבנו באיזה מטע ונעקצנו על ידי יתוש שחור עם ישבן אדום, מצורפת תמונה מהאינטרנט של משהו דומה. שנינו לא לקחנו מלרון אבל יש לנו. האם יש סיבה לדאגה? האם לקחת מלרון עכשיו? אשמח שתחזרו אלי במהרה, זמין גם במייל [email protected] או בווצאפ 0526727470. תודה, יובל

לא כל עקיצה של יתוש מוליכה למחלה - רובן לא. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים