טיול למקסיקו ונגיף הזיקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

10/03/2018 | 18:18 | מאת: מור

מתכננים לטוס למקסיקו בסוף חודש מרץ ובתהליכים של כניסה להריון. עד כמה זה אכן מסוכן האם זה לא ממולץ?האם התכשירים שקונים עוזרים להמנע? מה קורה במידה ונכנסים להריון בזמן השהות במקסיקו?

במרכז ודרום אמריקה יש מחלות המועברות על ידי יתושים. אחת מהמחלות האלו נגרמת מנגיף שקרוי "זיקה" ועלול לגרום לפגמים בעובר. הימנעות מעקיצת יתושים על ידי מריחת חומרים דוחי יתושים ושינה בחדרים ללא יתושים יכולים להפחית את הסיכון אך לא למנוע אותו לחלוטין. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים