קריאה לעזרה.. מחלה מהודו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/12/2017 | 23:29 | מאת: ירדן

בן זוגי חזר מהודו לפני 3 שנים. שבוע לפני חזרתו לארץ התחיל להרגיש כאבי ראש קשים. מאז- כבר 3 שנים- יש לו כאבי ראש חזקים, כאבי שרירים, ובשנה וחצי האחרונות כאבי בטן, בחילות ושלשולים. הוא כמעט ולא מסוגל לאכול, וכמעט ולא מצליח לתפקד ביום יום בגלל הכאבים. לגבי הראש עשו לו MRI ו-CT שיצאו תקינים. הוא היה אצל עשרות רופאים, עשה הרבה בדיקות שיצאו תקינות, ולאחרונה גם בדיקת גסטרוסקופיה, בה נלקחה ביופסיה ואנחנו מחכים לתוצאות. אך לשנינו יש הרגשה שהדבר קשור ישירות להודו ושמדובר בחיידק שמקורו שם ובארץ לא מצליחים לזהות. מה אתה ממליץ לעשות מכאן? תודה רבה.

פנו במקביל לבירור בשתי מרפאות: 1. מרפאת מטיילים חוזרים. במסגרת מרפאה גאוגרפית של אלי שוורץ באיכילוב + ד"ר יעל פארן 2. מרפאה פנימית מייעצת בניהולו של ד"ר דרור ישורון באיכילוב. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

המרפאה הראשונה (1) היא בתה"ש המרפאה השניה (2) היא באיכילוב מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים