זיקה בבנגקוק - טיול עסקי

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/11/2017 | 02:11 | מאת: אופיר

שלום, יש לי נסיעה עסקית לתאילנד - מדובר בנסיעה של כשבוע במהלכה אשהה במלון מדרגה טובה ואשתתף בכנס בבנגקוק. אשתי ואני מנסים להיכנס להריון, ובשל הדיווחים על מקרי הזיקה שם, רציתי לשאול האם כדאי לבטל את הנסיעה. להבנתי, אם קורה שאני נדבק, הדבר יכול לעכב את התוכניות שלנו ב-6 חודשים (בשל העברה אפשרית ביחסי מין) בנוסף - האם יש בדיקה חד משמעית לבדיקת הידבקות (כי הבנתי שלעיתים אפילו אין סימפטומים) וזה משהו שניתן לעשות בקלות בקופות החולים?

1. את היתושים לא מעניין הדירוג של המלון 2. יש בדיקה שמתבצעת בארץ במעבדת נגיפים בתה"ש 3. העובדות שציינת לגבי העברה ביחסי מין, נכונות. 4. ההחלטה אם לבטל או לא את הנסיעה תצטרך לעשות לבד. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים