חיסונים לדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/10/2013 | 17:57 | מאת: שלומי

אני טס לדרום אמריקה עוד חודשיים וחצי ורציתי לדעת איזה חיסונים צריך לקבל ואיפה (אני מירושלים) דבר שני: כרגע אני על אנטיביוטיקה ודלקת גרון, אפשר לקבל את החיסונים עכשיו או שצריך לחכות עד שאני אסיים את הטיפול בגרון?

עדיף לקבל חיסונים כשאתה במצב מיטבי לדרום אמריקה צריך חיסוני צהבות , טיפוס הבטן ובד"כ גם קדחת צהובה, לעיתים גם נגד כלבת מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים