נשיכת שועל בבוליביה שאלה על חיסונים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

26/09/2017 | 23:40 | מאת: אתי

שלום רב, הבן שלי ננשך על ידי שועל בבוליביה. ללא חיסון כלבת יצא מהארץ . כיומיים לאחר הנשיכה ב… 6/8קיבל חיסון. . חד בלבד. לצערי .לא הבין את הרופא לבתאריך 14/9 התחיל שוב סבב , וקיבל זריקה ראשונה. נאמר לו אחרי 3 ימים זריקה נוספת,אחרי 7 ימים ואחרי 10 ימים. כאן בארץ נותנים לאחר 3 ימים , 7, ו- 14 יום. מה לעשות ?? לומר לו זריקה מס" 3 לבקש לעשות לאחר 14 יום מהזריקה הראשונה,?? כמו שמומלץ בארץ?עד כמה ניתן לסמוך על רופאים בבוגןטה שנותנים מה צריך. חשוב שהחומר מוזרק,לשריר?ואיך נדע ? ?אודה לתגובה,מהירה

10 ימים או 14 יום לא כ"כ משנה נהוג ביום הראשון גם להזריק בנוסף לחיסון גם נוגדנים מוכנים (חלק מהמנה בשריר וחלק סביב הפצע), האם זה בוצע? בנוסף צריך לתת דחף לטטנוס אם לא בוצע ב 5 שנים אחרונות מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

27/09/2017 | 08:56 | מאת: אתי

תודה רבה על תשובה מהירה. עד כמה שידוע לי לא הוזרק לבן שלי חיסון חיסון בפצע. אולי רק בשריר ? ביקשתי שיבדוק אם לא ניתן אז זאת בעיה? ואם לא ניתן. אז האם ניתן לעשות אותו בזמן החיסון הרביעי ? דהיינו 29/9 לבקש במרפאה שבה יחוסן הבן שלי ?? אודה על תשובה מהירה

27/09/2017 | 09:02 | מאת: אתי

שאלה קטנה נוספת. אם לא יספיק להגיע לחיסון הרביעי שנקבע לתאריך 29/9 - שזה 15 יום לאחר החיסון הראשון. איחור של יום יומיים קריטי?? ושוב תודה רבה

לא לשחק אם החיסונים - להגיע בזמן

מנהל פורום רפואת מטיילים