זיקה בתאילנד סיכונים לאישה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

09/07/2017 | 09:07 | מאת: ספיר

שלום, לפני שבוע בערך שודרה כתבה על אישה ממרכז הארץ שנכנסה להריון בתאילנד ובמקביל נדבקה בזיקה ולכן עברה הפלה. בעקבות הכתבה נאמר, שהסיכונים שהם סביב הכניסה להריון ובתחילת הריון בשליש הראשון בין 10-50 אחוזי הדבקות בנגיף. רציתי לדעת האם יש השפעות בהריון מתקדם? כיום אני שבוע 17, ואמורה לטוס לתאילנד בעוד כשבועיים כאשר אתחיל חודש חמישי. האם קיימים סיכונים והשלכות? אשמח לתשובה, תודה רבה.

זיהומים ויראלים מסוכנים יותר בטרימסטר הראשון כלומר עד שבוע 12 לא ניתן לשלול בעיות אם יש הדבקות גם בשבועות מאוחרים יותר הרבה להימרח בחומרים דוחי יתושים בשעות היום והקפידי שבחדר לא יהיו יתושים בשעות הלילה (ספריי נגד יתושים, מאווררים, מזגנים, המרחות נוספת לפני שינה, כילות, רשתות) מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 הוסף תגובה

09/07/2017 | 09:19 | מאת: ספיר

אשמח לדעת אם היית ממליץ לנסוע בשבוע כזה? בעקבות הידוע על הזיקה..

ההחלטה צריכה להיות רק שלך מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 הוסף תגובה

מנהל פורום רפואת מטיילים