חיסון חצבת לפני נסיעה לאירופה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/06/2017 | 20:12 | מאת: דינה.פ.

שלום רב, אני ילידת 1965 ונוסעת לטייל באירופה. בבדיקת דם נמצא igg positive. האם בדיקה זו יעילה מספיק כדי לקבוע בוודאות שאני מחוסנת לחצבת? או שמומלץ לקבל מנת חיסון לפני הנסיעה( אין לי זמן לשתי מנות לפני )? תודה רבה.

את מחוסנת מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

07/06/2017 | 16:18 | מאת: דינה.פ.

תודה רבה ד"ר יצחקי

26/08/2017 | 23:19 | מאת: רוני

אני בן 70 ומרבה בנסיעות לחו"ל. תפרחת שהתפתחה על גופי אובחנה על ידי רופא המשפחה כחצבת וקיבלתי טלפסט 180 מ"ג ל 10 ימים.(ונוזל על בסיס אבץ להרגעת הגירוד) שאלתי : האם אני מחוסן מהדבקות חוזרת או שמומלץ לקבל חיסון לאחר היעלמות התפרחת ולפני נסיעה לחו"ל? תודה

מנהל פורום רפואת מטיילים