תאילנד- חיסון נגד טיפוס בטן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

12/03/2017 | 10:20 | מאת: שוש

שלום רב בעוד 3 שבועות טסים עם הילדים ( בני 13,10) לתאילנד. לצערי הזנחתי את עניין החיסונים. אני מעוניינת בחיסון נגד טיפוס הבטן ונקבע לנו תור רק בשבוע הבא- שבועיים לפני הנסיעה. נאמר לי שההמלצה לחיסון היא חודש לפחות לפני הנסיעה. עד כמה החיסון שנעשה בשבוע הבא יהיה יעיל...? ואולי בכלל מיותר להתחסן...?

עדיף להתחסן אפילו ברגע האחרון השאר הודעה במרפאה שלנו, תקבל תור למחר מרפאת מטיילים ראשון לציון טל. 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים