כניסה להריון אחרי טיול לזנזיבר

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

02/03/2017 | 00:43 | מאת: דניאלה

שלום, אני טסה לשבוע לזנזיבר בעוד שבועיים. עשיתי חיסונים- טטנוס, טיפוס הבטן וצהבת a. רציתי לדעת האם יש זיקה בזנזיבר? והאם כשחוזרים ארצה מומלץ לחכות מספר חודשים ואז לנסות להיכנס להריון? תודה.

אין אפשרות לדעת אם יש או אין זיקה בכל נקודה על הגלובוס עיקר ההתפרצות במרכז אמריקה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

04/03/2017 | 11:28 | מאת: דניאלה

תודה רבה על המענה, מבחינת כניסה להריון לאחר החזרה, מומלץ להמתין כמה חודשים או שאין מניעה לנסות עם החזרה?

מנהל פורום רפואת מטיילים