חיסונים לפני טיול לטאיוון ודרום קוריאה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/02/2017 | 23:08 | מאת: איריס

שלום, אנחנו מתכננים באפריל טיול משפחתי בן 3 שבועות לטאיוון ודרום קוריאה. בשנים קודמות נסענו למדינות אחרות במזרח וקיבלנו את החיסונים האלה: 2010 Hepatis a+b; Tetanus; Diphtheria; Typhoid; Japanese Encephalitis; Meningitis; MMR; Polio 2016: viTyphim הבן הצעיר בן הארבע קיבל רק חיסון Typhoid ו MMR ב 2016 האם צריך לחדש או להוסיף מהחיסונים? האם הבן הצעיר צריך עוד חיסון? תודה

הצהבת A ניתנת בשתי מנות בהפרש של 6 חדשים לפחות אחת מהשניה מי שכבר קיבל 2 מנות לא צריך להשלים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

06/03/2017 | 19:56 | מאת: איריס

האם הבן הצעיר לא צריך חיסון נגד דלקת מוח יפנית?

מנהל פורום רפואת מטיילים