צימחונית וכולסטרול גבוה?

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

06/05/2011 | 18:27 | מאת: רבקה

אני בת 56 צימחונית, לא מעשנת ללא מחלות רקע רוכבת על אופנים,רוקדת, יוגה פילאטיס הליכה ובבדיקות- טריגליצרידים 184 כולסטרול כללי 267 HDL 70 LDL 159,6 הרופאה המליצה על סימבקול 10 האם עלי לקחת את התרופה או שניתן לאזן באופן אחר.

שלום רבקה לא ציינת אם יש ספור משפחתי של מחלות לב ולכן לא ניתן לקבוע בהחלטיות , אבל בהחלט יש מקום במקרה שלך לשקול טפול תרופתי. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול