ערכי כולסטרול לנער בן 17

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

30/12/2009 | 21:44 | מאת: TERANOVA

שלום , בני בן 17 וערכי השומנים בדם שלו הם: CHOLESTEROL 173.73 HDL 31.7 LDL 115.9 TRIGLYCERIDES 130.45 המשקל שלו תקין (אין בעית השמנה) אציין שיש רקע משפחתי של שומנים בדם אצל שני ההורים כבר מגיל צעיר.(כיום אנחנו מטופלים תרופתי ) אני מבקשת לדעת האם ערכים אלה תקינים אצל ילד בגיל 17 ואם לא, מה צריך לעשות?

שלום ערכי השומנים של תקינים חוץ מאשר HDL שהוא נמוך וניתן לנסות להעלותו ע"י פעילות גופנית רוטינית. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול