ערכים טובים? בינוניים? וכו'

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

17/12/2009 | 18:06 | מאת: עמוס

ד.נ. אני מטופל בפראווהסטטין 10 מ"ג. רמת השומנים בדם אצלי: cholesterol - 150 HDL - 49 LDL calc - 84 Non HDL - 101 triglicerides - 88 האם הערכים הנ"ל (כולם? חלק מהם?) - טובים? בינוניים? פחות מבינוניים? אני בן 73, ומטופל גם בטריטייס 5.0-2.5 מ"ג ל-יל"ד(מאוזן). אודה על תשובתך. חג שמח. עמוס

שלום עמוס במידה ואין לך כל מחלות חוץ מאשר יתר ל"ד-אז ערכי השומנים שלך מאוזנים. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול