חוות דעת בערכי שומנים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

16/12/2009 | 23:51 | מאת: רוני

ד''ר נכבדה שלום. אשמח את חוות דעתך לגבי ערכי השומנים בדם. אני לוקח סימבקור 20. עושה ספורט כ4 פעמים בשבוע. הבדיקות הללו משופרות בהרבה מהקודמות .טריליצרדים 246 hdl 30 ldl 97 כלורסטרול רגיל167. אשמח חוות דעתך רוני. 3 150- 10 mg/dl 184 TRIGLYCERIDES 4 200- 100 mg/dl 164 CHOLESTEROL 5 120- 40 mg/dl 36 CHOLESTEROL- HDL 130.0- 0.0 mg/dl 91.2 CHOLESTEROL-LDL calc - mg/dl 128 NON-HDL_CHOLESTEROL פירוט הערות מציין הערה

שלום רוני ערכי השומנים הרצויים נקבעים לא רק ע"פ ערכם שבדם אלא גם בהתיחס לרקע הרפואי והאחר של הנבדק. מכיון שלא פרטת כל הנ"ל קשה לי לחוות דעה מדויקת. בגדול בולטת רמה נמוכה של HDL שכרגע עדין אין לנו תרופות לתקן זאת. שאר הערכים סבירים-בהסתיגות הנ"ל שאינני יכולה להתיחס ממש מדויק. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול