הקשר בין כולסטרול לבעיות הורמונליות?

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

11/12/2009 | 17:38 | מאת: אבישג

שלום, הייתי מעוניינת לדעת האם יש קשר בין רמה גבוהה של כולסטרול וטריגליצרידים בדם לבין חוסר איזון הורמונלי בגוף. כלומר האם יכול להיות שרמה גבוהה של כולסטרול נובעת מחוסר איזון הורמונלי או להיפך? והאם הדבר יכול לגרום גם לנשירת שיער איומה? תודה רבה.

שלום אבישג אינני יודעת למה כונתך ב "חוסר אזון הורמונלי". לא ידוע על קשר מובהק בין רמה גבוהה של כולסטרול לבין נשירת שיער. ד"ר וולפוביץ

14/12/2009 | 19:57 | מאת: אבישג

הכוונה שלי הייתה: האם יש אפשרות שנטילת גלולות מסוימות למניעת הריון יכולות לגרום לעלייה ברמת הכולסטרול והטריגליצרידים בדם?

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול