איזו תרופה להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

09/12/2009 | 21:53 | מאת: נעמה

אני סובלת מכולסטרול גבוה (עניין תורשתי) ומטופלת ב 40 mg simovil מזה שנים רבות.הטריגליצרין תקין. אציין שמשקלי תקין, אני מקפידה במזון ושומרת על כושר גופני. תוצאות הבדיקה האחרונה (שהן ללא שנוי ניכר מתוצאות קודמות): chol. 285 HDL 74 LDL 196 אינני מעונינת להגדיל מינון simovil למרות שאין לי בעיות בנטילתן. איזה טיפול את מציעה ומה ההבדל בין crestor and lipitor? תודה רבה על תשובתך

שלום נעמה כאשר טפול בסימוביל לא מספק (כמו אצלך) יש לעבור לתרופה יותר פוטנטית כאשר ליפיטור יותר יעילה מסימוביל בהורדת LDLוקרסטור קצת יותר יעילה מליפיטור. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול