בעיית כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

07/12/2009 | 17:58 | מאת: דינה

אני עוקבת אחרי רמת הכולסטרול שלי בשנתיים האחרונות , אינני לוקחת שום תרופות, מה שקורה שכל 3 חודשים בבדיקה השגרתית רמת הכולסטרול עולה, שיניתי תזונה, אני מתעמלת,גילי 52 משקלי 61 ,הכולסטרול שלי בבדיקה האחרונה 290 HDL56 LDL 197 ,שאלתי האם הגוף שלי מייצר כולסטרול בלי שום קשר לפעילות ולתזונה שלי,ואיך ניתן לגלות מה הסיבה לעליה הזו. אשמח לתשובה.

שלום דינה רמות גבוהות של שומנים בדם מקורן בנטיה מולדת שהולכת ומתגברת עם הגיל. עליך לפנות לרופא המשפחה ולהתאים לך טפול אופטימלי. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

שלום דינה במעוט המקרים יש בעיה ברקע שגורמת לנ"ל. על רופא המשפחה לשלול סיבות אלה (למשל פעילות נמוכה מדי של בלוטת התריס). ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול