שומנים בדם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

15/09/2009 | 14:31 | מאת: טל

שלום, רציתי לדעת האם יש מחקרים שבדקו את השפעת הפעילות הגופנית על השומנים בדם בחתך של חודשים? כיצד אמורים הנ"ל להשתנות אחרי 4 שבועות של דיאטה דלת שומן (ירידה של ק"ג וחצי בשב וע)וספורט לפחות שעה כל יום (אירובי ואנאירובי)? טל

שלום טל לפעילות גופנית רוטינית יש פוטנציאל להפחית שומנים בדם אבל באופן פרקטי כל אחד מגיב אחרת ואין שום דרך לקבוע בצורה כמותית איך תשפיע הפעילות הגופנית על רמות השומנים אינדיבידואלית. שנה טובה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול