כולסטרול גבוה.

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

25/05/2014 | 14:28 | מאת: נועה

שלום, אימי ב-67 ולאחרונה בבדיקות הדם נמצאו אצלה ערכי כוסטרול גבוה, כולסטרול - 243 טריגלצרידים- 147 HDL- 64 LDL- 194 NON HDL- 179 אימי לא מעוניינת לקחת כדורים להורדת הכורסטרול ומנסה לאזן אותו רק באמצעות שינוי תזונתי. (מוקפד מאוד!) והשאלה שלי היא א. האם באמת יש סיכוי בגיל כזה לאזן את הכולסטרול באמצעות תזונה או שזאת מלחמה חסרת תועלת? ושנית האם העובדה שהיא כרגע לא לוקחת את הכדורים מסוכנת עבורה? תודה ויום טוב.

שלום נועה ערך המטרה של LDL הוא אינדיבידואלי לכל פציינט ונקבע ע"פ הרקע הרפואי של כל חולה. מכיון שלא פרטת לגבי הרקע של אימך אינני יכולה להתיחס לענין הסכון. דיאטה דלת כולסטרול מורידה ערכי הכולסטרול בערך ב 10%. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול