לח"ד

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

06/03/2014 | 22:57 | מאת: נעם

שלום בן 40, לא ברור אם סובל מלחץ דם גבוה, לעיתים הוא גבוה, לעיתים בנורמה, הולטר לחץ דם גבולי (בלילה תקין, ביום הרבה מדידות גבוהות),לא מטופל בתרופות ללחץ דם. ברצוני לשאול האם יש דרך לדעת אם יש בעיה של לחץ דם גבוה ו/או אף נזקים כתוצאה מהלחץ דם מעבר למדידות לחץ דם? בהנחה ויש לחץ דם גבוה אלו איברים נפגעים בשלב ראשון? אלו בדיקות מומלץ וניתן לעשות בכדי לתפוס את הנזקים בזמן מוקדם ככל האפשר? בדיקות דם ושתן? איזה חשוב לעשות? עיניים? אקו לב? תודה על המענה

שאלותיך אינן בתחום פורום זה. ד"ר וולפוביץ

שאלותיך אינן בתחום פורום זה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול