מעלותין של הסימבקור

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

26/02/2014 | 22:25 | מאת: ארז

שלום רב, לפני כ 0.5 שנה עברתי צינטור (בעיקבות בדיקות דם לא תקינות, בדיקת מאמץ לא תקינה וסיפור משפחתי, אבי עבור מעקפים ומספר צינטורים),בצינטור לא נמצאו ממצאים משמעותיהם. מאז אני עוסק בספורט ואוכל נכון. בבדיקות דם שביצעתי לאחרונה יצא שרמת הכולסרול שלי תקינה(כחודשים לפני הפסקתי לצרוך סימבקור) הרופאה מתעקשת למרות הממצאים שעלי להמשיך לקחת סימבקור ואספירין. אשמח לשמוע את דעתך. בברכה, ארז

שלום מכיום שלא פרטת נתוניך הרפואיים, רמות הכולסטרול וכו' אין לי שום דרך לענות על שאלתך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול