כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

14/01/2014 | 17:36 | מאת: שרה

שלום רב, להלן תוצאות בדיקות הדם שלי: כולסטרול : 249 HDL: 66 LDL: 154 טריגליצרידים: 145 אני בת 67, לא מעשנת, בריאה, עושה ספורט באופן קבוע, אין לי לחץ דם גבוה, לא נוטלת שום תרופות. האם יש סיכויים להוריד את הרמות הגבוהות ללא תרופות? תודה

שלום שרה דיאטה דלת כולסטרול (בהנחית דיאטנית מוסמכת) ופעילות גופנית עשוים להוריד הכולסטרול בכ 10% . בהחלט מומלץ ךף לנסות קודם כל טפול לא תרופתי זה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול