ב.דם- כלוסטרול גבוהה, טריגצלידים תקין,

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

28/12/2013 | 12:56 | מאת: ilana

שלום, אני בת 45, במשקל תקין,ערכי בדיקות דם שביצעתי: כלוסטרול 258 - הטווח 240<גבוהה. טריגצלידים 96 - הטווח 150> תקין. כלוסטרול טוב HDL 51 -טווח 40< תקין . כלוסטרול רע LDL 187 - טווח 160> תקין. איך להתייחס לבדיקות שהכלוסטרול מאוד גבוה, כלוסטרול רע גבוה, בעוד שומנים בדם תקין כלוסטרול טוב תקין? תודה

שלום אילנה ערכי השומנים שלך תקינים חוץ מאשר LDL. כדי להחליט לאיזה ערך של LDL עליך לשאוף יש לשקלל גורמים רבים כמו רקע רפואי ספור משפחתי עשון ועוד. ע"פ הנ"ל מחליטים מה הטפול המתאים. מכיון שלא פרטת אינני יכולה להרחיב יותר. ממליצה לפנות לרופא המשפחה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול