אמצעים טבעיים להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

01/08/2013 | 12:22 | מאת: אברהם

שמעתי שסטרולים מורידים 10 אחוז האם יש מוצרים שונים שאינם תרופות שמורידים כולסטרול ובשילובם יחד יורידו יותר מ10 אחוז כמו נסטרול ודנכול ודברים אחרים ומה הם?

שלום אברהם המוצרים הטבעיים שמטרתם להוריד כולסטרול שמכילים פיטוסטרולים כלם מורידים בממוצע הכולסטרול בכ 10%. אין תועלת בלקיחת יותר מסוג אחד (כלם דומים פחות או יותר). דנכול גם הוא מוצר המכיל פחטוסטרולים. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול