כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

11/07/2013 | 23:08 | מאת: דניאלה

שלום. היה לי כולסטרול שטופל ע"י סטטינים 10מ"ג. לפני שנתיים הפסקתי סטטינים והתחלתי טיפול נטורופתי. שינוי הרגלי אכילה,ותוספים של סולגאר. המצב היה דווקא סביר. על גבול הנורמה. בבדיקה האחרונה הכולסטרול עלה דרמתית ,מ210 ל269. גם הטריגליצרידים. לא עשיתי ממש שינוי בהרגלי אכילה. פה ושם אחת לכמה ימים אולי עוגיה או טיפת גלידה. לא נראה לי שזו הסיבה לעליה. בנוסף,אני מעשנת. כמות הסיגריות בעבר היתה כ 2-3 ליום ועכשיו 6-7 ליום.האם זו הסיבה לעליה הדרמתית בכולסטרול?

שלום דניאלה לא נראה לי שהעליה במנון הסיגריות גרמה לעליה הנ"ל, אבל העשון הוא כמובן רעל! ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול