כולסטרול גבוה שירד לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

08/07/2013 | 15:23 | מאת: משה

היה לי לפני 2 שנים ,כולסטרול כללי 280 וכולסטרול רע 180 ,לאחר טיפול בסטטינים 20 מ"ג סימבקור ,ירד לי ל153 כולסטרול כללי,ו84 כולסטרול רע, טריגליצרים 80,אין מחלות כמו לחץ דם,סוכרת וכדומה,אני עושה בדיקות כל כמה זמן,והערכים נשארים די דומה,כמה זמן כדאי להמשיך בטיפול בסטטינים,ואם כדאי להוריד מינון

שלום משה לא ציינת את גילך והאם אתה מעשן ואם יש לך ספור משפחתי של מחלת לב, לכן קשה לי לענות במדויק על שאלתך. באופן כללי, אם תפסיק הטפול בסטטינים הכולסטרול צפוי לעלות. ד"ר וולפוביץ

22/07/2013 | 11:46 | מאת: משה

גיל 40 לא מעשן אין מחלות במשפחה אין עודף משקל

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול