טריגליצירידים - T

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

20/05/2013 | 19:52 | מאת: רותם

אודה לחוות דעתך בן 45 180/82 בריא, לא מעשן ועוסק בספורט זה שנים רמות T גבוהות של 300, בבדיקה אחרונה התוצאה הייתה של 600 אחי ואימי סובלים גם הם מרמות T גבוהות נתונים נוספים: כולסטרול 222 HDL - 31, NON HDL - 191 אעריך מאד קבלת המלצתך

שלום רותם יש לך הפרעה בשולבת בשומני הדם. בשלב ראשון יש לעשות דיאטה דלת שומנים בהמחית דיאטנית מוסמכת לפחות למשך 3 חדשים ואח"כ לבדוק כמה יש עוד לתקן ואז לשקול שלוב של תרופות. בכל מקרה ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה בענין זה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול