טיפול בשומנים בדם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

09/01/2013 | 20:42 | מאת: אייל.

שלום רב אני בן 46. טריגליצרידים 260 בשלוש שנים אחרות כל שנה בדיקה למשפחתי יש מחלות לב. בצורה נרחבת בעברי עשיתי קופסא ביום 20שנה עד גיל 40 למרות הנסיונות שלי. בספורט והשתדלות קטנה בתזונה אני לא מצליח להוריד השומניים בדם האם מומלץ לקחת סטטינים. או תרופה אחרת

שלום אייל טריגליצרידים מאד רגישים לטפול לא תרופתי (דיאטה ופעילות גופנית רוטינית) ולכן אם רמת טריגליצרידים נמוכה מ 500 ניתן לנסות טפול לא תרופתי ורק אם לא מועיל לשקול טפול תרופתי. כל הנ"ל שונה בחולים סכרתיים . בכל מקרה ממליצה לפנות לרופא המשפחה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול