כולסטרול נמוך

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

22/07/2012 | 14:39 | מאת: טליה

ביצעתי בדיקות דם לאחרונה , התוצאות כולן יצאו תקינות למעט CHOLESTEROL - 104 LDL - CHOLEST - 44.50 שאלתי היא האם זה תקין? אני בדר"כ בריאה ,לא מעשנת ,אוכלת בצורה מסודרת .

שלום טליה אכן ערכי הכולסטרול באופן יחסי נמוכים. כדי להיות בטוחים שהכל תקין רצוי לפנות לרופא המשפחה ולבדוק אם אין בעיה של ספיגה מהמעי. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

26/07/2012 | 14:37 | מאת: טליה

תודה על תשובתך....שאלתי היא איך יודעים או איך למעשה בודקים את בעיית הספיגה במעי , והאם יש סימפטומים בכדי לדעת שיש בעיה.

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול