טיפולי פוריות ושומנים בדם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

22/07/2012 | 12:27 | מאת: נועם ר

היי ד"ר- יש לי גן תורשתי לטריגליצרידים גבוהים מאוד בדם. הערך הנמוך בעשור האחרון היה 300. כיום אני מטופלת בזריקות בטיפולי פוריות וערכי השומנים עלו פלאים ונסקו ל800. שבוע שעבר האחות לקחה לי דם לשומנים ללא צום כלל והגיע ל9000. אני מפחדת , התחלתי כבר לפני שבועיים דיאטה וספורט ומפחדת מה יהיה בהריון עצמו. מה אפשר לקחת כבר היום כדי להוריד רמות מסוכנות כאלו? האם לא ישפיע על העובר שאמור להקלט?

07/08/2012 | 07:48 | מאת: נועם ר.

25/09/2012 | 00:38 | מאת: אפרת

גם ערכי הטריגליצרדים אצלי גבוהים מאוד 2640!! מטופלת בסטטין ומתה להיות בהריון- אף רופא לא מוכן לקחת אחריות.. אם יש מידע חדש אשמח לשמוע

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול