כולסטרול וטריגליצרידים גבוהים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

04/07/2012 | 17:30 | מאת: דפנה

בת 65 רזה ומקפידה מאד על מזון נכון ופעילות גופנית.למרות זאת הטריגליצרידים 337 הכולסטרול 322 HDL 59 NON-HDL/CO/263 ניסיתי את כל הסטטינים אך כאבי השרירים גרמו להפסיק לצרוך אותם. מה עושי?

שלום דפנה אכן ערכי השומנים שלך גבוהים אבל בלי לדעת הרקע הרפואי שלך אינני יכולה להתיחס לשאלתך. באופן כללי ישנן עוד תרופות חוץ מאשר סטטינים שמורידות כולסטרול. ממליצה בהחלט לפנות לרופא המשפחה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול