כולסטרול אצל בחור בן 34

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

14/05/2012 | 21:16 | מאת: מגי

לבני יש כולסטרול כללי 260 HDL 49LDL189 NON HDL 211 גם האב סבל מכולסטרול(נפטר באופן פתאומי מקרע שריר הלב) וגם לי יש סיפור של אנגינה פקטוריס ושני סטנדים הבן שומר על תזונה ועושה מעט ספורט רופא המשפחה נתן לו מרשם לסטטין הבן רוצה לדעת מה עוד אפשר לעשות טרם התחלה עם הכדור

שלום מגי באופן כללי קיים טפול לא תרופתי (דיאטה ע"י דיאטנית מוסמכת+פעילות גופנית רוטינית) וכן טפול תרופתי בהם נוקטים להפחתת רמות כולסטרול. גם ערכי השומנים וגם גורמי הסכון שברקע חשובים ע"מ להחליט לגבי כל פציינט מה הטפול המתאים. במידה והרמות לא מאד גבוהות ניתן לנסות תחילה טפול לא תרופתי ןרק אם לא מספק מוסיפים תרופות. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול