כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

24/02/2012 | 20:04 | מאת: ד

שלום לפני חודש עשיתי בדיקות דם והתוצאות היו כולסטרול 267.3 כולסטרול HDL 103 כולסטרול 148.8 LDL לקחתי בעקבות התוצאות במהלך החודש כדורים " סימבקור" ולאחר חודש עשיתי בדיקות נוספות כולל תפקודי כבד שהתוצאות היו : כולסטרול 200 כולסטרול 93 HDL כולסטרול LDL 91 כבד 15 GOT(ast? כבד 9 GPT 1. כל כמה זמן צריך לעשות בדיקה לתיפקודי כבד בעקבות לקיחת הכדור הספציפי ? 2.האם צריך לקחת את הכדור לאורך תקופה ? 3.מעבר לבדיקת תפקודי הכבד האם צריך לבדוק תיפקודים של חלקים אחרים ? (הבנתי שהכדור הספציפי מחייב לבדוק תפקודי כבד) 4.תודה רבה

שלום ד כאשר מתחילים טפול בסימבקור יש לבדוק תפקודי כבד ורמת CK בדם כל 6 שבועות פעמיים ואח"כ ניתן להגדיל הרווח בין הבדיקות ע"פ התוצאות והנחיות רופא המשפחה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול