מדבקות אוורה ועליה בטריגלצרידים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

03/07/2011 | 15:46 | מאת: נתי

שלום, אני בת 28 אחרי לידה.לפני הההריון השתמשתי שנה וחצי במדבקות שהשימוש בהם הופסק בשל עליה ברמות הכולסטרול והטרגלצרידים (עד 1400!). כמו כן גם הגלולות עשו זאת. חודש לאחר השימוש בהם וכן היום רמות השומנים בדם תקינות לחלוטין. כעת הרופא הציע לי התקן ללא הורמונים אך אני חוששת. שאלתי האם אפשר להשתמש במדבקות ובנוסף לקחת תרופה להורדת שומנים בדם?

שלום נתי התשובה לשאלתך לא יכולה להיות מדעית. אני כרופאה מעדיפה לא להשתמש בתרופה שמעלה רמות שומנים בצורה כה משמעותית. בעיני שמוש בתרופות נוספות במצב כזה איננו רצוי. ד"ר וולפוביץ

12/07/2011 | 21:07 | מאת: פנינת

אני משתמשה גם במדבקות האלו כבר 4 שנים. וגילית החודש שרמת הטריגיליצרידים שלי בדם עלתה (416) רופאת משפחה אמרה לי שאין קשר בכלל בין המדבקות לשומנים בדם....

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול