בדיקת דם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

15/06/2011 | 00:29 | מאת: חסוי

שלום בן 31 משקל 75 גובה 175 עשיתי בדיקות דם כולסטרול כללי 165 כולסטרול LDL 96 כולסטרול HDL 35 טרגלצידים 150 סוכר 75 לחץ דם 110 על 70 האם הבדיקות תקינות? ראוי לציין שיש לנו גנטיקה של שומנים וכולסטרול אחי ואבי עברו צינטורים ללא התקף לב אני לא מעשן!! תודה

שלום לגבי רמות השומנים-כלם תקינים חוץ מאשר HDL שהוא נמוך. פעילות גופנית רוטינית עשויה להעלות רמתו. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול