LDL גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

10/06/2011 | 14:56 | מאת: אילנית

שלום בבדיקה מ10/2010 הכולסטרול הכללי שלי היה:248, HDL:87.33, LDL:137.40, וטריגליצרידים:116.4.רופאת המשפחה אמרה שאם אבצע פעילות גופנית וקצת אוריד בשומנים, לא יהיה צורך בתרופות להורדת הכולסטרול. נכון או שעלי לפנות למומחה/ית לבעיה. תודה מאד מראש

שלום אילנית כדי להחליט אם יש צורך בטפול להורדת רמות שומנים בדם, יש להתחשב ברקע הרפואי והכללי של הפצינט. לכן אינני יכולה להתיחס לשאלתך. ד"ר וולפוביץ

14/06/2011 | 10:52 | מאת: אילנית

שלום ד"ר אפרת וולפוביץ תודה על התשובה.אם כך עלי לפנות למומחה/ית כדי להיות בטוחה שאני "בסדר".

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול