טיפול בכולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

01/06/2011 | 18:26 | מאת: adi

הממצא 166 (גובה 160 משקל 55 ) הרופא המליץ על סימואקסון 10 מיליגרם. האם אין פיתוחים חדשניים מאלה? הבינותי שהסטטינים מפרקים שריר ופוגעים בכבד. האם יש פיתוחים חדשים שאינם בסל הבריאות של קופת החולים ? תודה תודה

שלום עדי סטטינים הן קבוצת התרופות הכי יעילות והכי שכיחות בטפול בסטטינים. הבחירה באחת מהן איננה קשורה ל "חדשני" או לא ויש להתיעץ עם רופא המשפחה לגבי המעקב כדי לבדוק שאין תופעות לואי. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול