במה להתמקד בתוצאות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

01/06/2011 | 09:02 | מאת: שלמה

שלום רב, לפני כחודשיים נתנו לי תרופה: BEZAFIBRATE 400 על מנת להוריד רמת שומנים בדם. לפני כמה ימים עשיתי בדיקת דם והתוצאה מראה שעדיין יש אחוז גבוה של שומנים. האחות תתן לי את הבדיקה הקודמת וזו הנוכחית כדי שאראה את התוצאות. אני בור ועם הארץ בכל הקשור למרכיבים השונים של בדיקת הדם. האם תוכלי לתת סקירה קצרה מה הם הדברים שבודקים בדם, מה כל אחד אומר, ומה צריך להיות הנורמלי. כדי שאוכל להבין מה אני רואה בתוצאה שהאחות תביא לי. תודה רבה והמשך יום נעים. וגם, האם את ממליצה על תרופות הומאפטיות אם אני רואה שהתרופה שאני לוקח לא מועילה לי. או שאולי עלי להעלות את המינון של התרופה. תודה

01/06/2011 | 09:07 | מאת: שלמה

שכחתי בבקר של הבדיקת דם, שתיתי כוס תה עם סוכרזית. על אף שהייתי אמור להיות בצום. האם זה יכול להשפיע לרעה על הבדיקה?

שלום לא כ"כ ברור לי מה בקשתך. נראה לי שיהיה יותר הגיוני להתיחס לשאלותיך אם יהיו לי פרטים על בדיקות הדם שלך ועל הרקע הרפואי שלך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול