האם יין מעלה שומנים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

27/05/2011 | 11:15 | מאת: עודד

היה לי שומנים בדם 236 אם כול זה שאני אוכל לא בריא עכשיו אני עושה ספורט שותבה שמן דגים לא אוכל שומנים שותה כול יום כוס יין עשתי בדיקה אחרי שלושה חודשים יצא לי 440 שומנים הלכתי לדיאטנית שאמרה לי שמי שיש לא נטיה לשומנים היין האדום מקפית אותים פי 4 אני שבוע הבא יחזור על הבדיקה מה את חושבית האם זה יכול להיות טעות הוא שזה מהיין האדום ששצתתי במשך חודש וחצי לפני הבדיקה אודה לך לך על התשובה תודה

שלום עודד אם אתה מתכוון לטריגליצרידים, הרי שיין בהחלט מעלה רמתם בדם. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול