דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/12/2016 | 20:04 | מאת: סיגל

שלום, סבלתי כמה ימים מכאבים חזקים מאד בבטן התחתונה ובמפשעה ובתרבית שתן נמצא streptococcus agalactiae גדול מ 100,000 CFU/ml. אמרו לי שמדובר בפלורה נורמלית. אם כן, מה יכול להיות ההסבר לכאבים? תודה מראש.

שלום סיגל, בשתן אין "פלורה נורמלית" והוא אמור להיות סטרילי ("פלורה נורמלית" הוא ביטוי שמתייחס לחיידקים שצומחים בתרבית נרתיקית, למשל, או לחיידקים שצומחים באזורים לא סטריליים אחרים בגוף, כגון גרון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות