סלמונלה המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/06/2016 | 21:36 | מאת: נעה

תודה על המענה שאלה נוספת ברשותך. אם העוף מכיל סלמונלה ובישלתי אותו טוב, האם הסלמונלה מושמדת? או לא בהכרח. ומהו זמן הדגירה והתסמינים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום נעה, המונח "בישלתי אותו טוב" הוא מאד סוביקטיבי, אבל סביר שחיידקי 'סלמונלה' לא ישרדו בישול ממושך בחום גבוה. הרבה בריאות אפי

30/06/2016 | 17:32 | מאת: דניאלה

האם יש גם כאלה שעמידים לאנטיביוטיקה? האם כולם מתים בבישול של 30-60 דקות?

מנהל פורום מחלות זיהומיות