לא הבנתי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/12/2015 | 19:38 | מאת: פסח

אם המאכלים שהזכרת גורמים לפחות חידקיי סלמונה במעי(במילים פשוטות)אז למה הם פחות מומלצים למי שמפחד להדבק בהם?? לפני שבועים פורסם בכול כלי התקשורת שהתגלו הרבה מקרים של החיידק ופרסמו הוראות לציבו איך לנהוג עם בישול עוף וביצים..

שלום פסח, 1. "הרבה מקרים של חיידק" אינם בהכרח מגיפה. 2. מאכלים שונים עשויים להשפיע על חומציות הקיבה. ככל שהקיבה פחות חומצית (למשל "בזכות" המאכלים המוזכרים בשאלתך) כך יכולים חיידקי ה'סלמונלה' שנכנסים אליה לשרוד בה יותר טוב ולעבור ממנה למעיים כדי לגרום שם לזיהום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות