חיידקים
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
אני בשבוע 20 להריון- אכלתי היום אבוקדו שהיו עליו נקודות שחור ( בבשר האבוקדו לא רק על הקליפה) אחכ חשבתי שאולי מדובר בעובש או פטריות האם אכן נקודות שחורות על גבי האבקדו זה מקור זיהומי? האם מסוכן להריון? תודה נוי
שלום נוי, אינני מתמצא ב"נקודות שחורות בבשר האבוקדו", אך לא נראה לי הגיוני שמדובר ב'מיקרואורגניזמים' שהם פתוגניים לבני אדם. הרבה בריאות אפי
הכוונה לנקודות שחורות שהן נבגים, פטריות או עובש. האם פתוגני לבני אדם? במיוחד בהריון? ( כמו ליסטריה ,טוקסופלזמה ואחרים) תודה רבה