גבינה מקולקלת
דיון מתוך פורום מחלות זיהומיות
האם גבינה לבנה של תנובה שפוסטרה, ונמצאת הרבה זמן בחוץ ומתקלקלת, יכולה להיות מזוהמת בחיידקי ליסטריה? או שברגע שעברה פסטור לא יהיה בה ליסטריה לעולם?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום נעמה, הסיכוי שגבינה של תנובה- בין אם מדובר בגבינה שנמצאת במקרר ובין אם מדובר בגבינה שנמצאת 'הרבה זמן בחוץ'- תהיה מזוהמת בחיידקי 'ליסטריה' נחשב כנמוך מאד. הרבה בריאות אפי
גם אם היא נמצאת ימים בחוץ? בטמפרטורת חדר.